Skip to main content

Polaris-statusni izvjestaj za maj 2024

· 2 min read
Andrej Andrejevic
CICO @RC Tuzla

Poštovani prijatelji u Rotariju,

U proteklih 9 mjeseci polaznici obuke za Polaris trenere u Distriktu 1910 - Regija Bosna i Hercegovina su uspješno završili intenzivnu obuku za administriranje Polaris sustava i obuku članova klubova za efikasno korištenje sustava. Rezultat vašeg angažmana je vidljiv na web stranicama klubova u Polaris sustavu Austrija i Bosna i Hercegovina.

Sa približavanjem kraja rotarijanske 2023/24 godine, dolazi vrijeme da se ciklus treninga u klubovima pokrene i prpremi sve ELECT kategorije za 2024./25. rotarijansku godinu.

Materijal za pripremu treninga u klubovima

Svi treneri i CICO admini u klubovima u BIH imaju obavezu da organizuju treninge za sve ELECT ČLANOVE vašIH klubova:

  • PREDSJEDNIK KLUBA 24/25
  • CICO 24/25
  • SEKRETAR 24/25
note

Materijali za trening se nalaze na

TUZLA.ROTARY.AT

warning

Morate biti prijavljeni radi preuzimanja dokumenata sa site-a.

Sekcija FAQ

Postojeći radni materijali korišteni tokom obuke Polaris trenera će i dalje biti dostupni na stranici Često-Postavljana-Pitanja (FAQ - Frequently Asked Questions), video lekcije i video zapisi sa trening sesija se nalaze na :

Sekcija Polaris Austria Community

DICO osoblje u D1910 i D1920 su otvorili portal koji će služiti svim članovima za komunikaciju i traženje pomoći kod rješavanja problema u radu sa Polaris platformom:

Za pristup portalu je potrebna registracija kako biste mogli primati obavijesti o promjenama na Polaris platformi i dobiti neophodnu pomoć i savjete kada vam zatrebaju.